Huis opknappen in Almere

Wilt u het huis laten opknappen in Almere of in de omgeving? All-Your Service staat voor u klaar. Bij ons onderhouds –en montagebedrijf kunt u terecht voor alle soorten klussen. Wij hebben onze diensten in drie categorieën opgesplitst. De eerste betreft service. Hieronder vallen onderhoudsklussen als schilderwerk en timmerwerk. Wij nemen ook de grotere klussen uit handen. Denk aan het inbouwen van een complete badkamer of uw droomkeuken. Ons montagebedrijf is van alle markten thuis. U heeft de zekerheid dat iedere bouwwens in vervulling gaat!

Huis opknappen in Almere met technische experts

U kunt ook uw huis laten opknappen, in Almere en omgeving, met technische klussen. Technische zaken als luchtkanalen of een CV-installatie zijn complexe werkzaamheden. Om een veilige en kwalitatieve installatie te garanderen, heeft u een professioneel montagebedrijf nodig. Doordat wij een hecht team van specialisten in dienst hebben, verloopt iedere montage vlekkeloos. Een bijkomend voordeel is dat u een hoop tijd bespaart. Wanneer u de nodige werkzaamheden uitbesteedt, kunt u zich richten op andere taken in het dagelijks leven.

Onze derde en laatste dienst is vastgoedbeheer. Als beheerder van vastgoed bent u veel energie en tijd kwijt aan onderhoud. Heeft u bijvoorbeeld een leegstaand pand in beheer? En wilt u deze in de toekomst verhuren? Laat het pand of huis opknappen door All-Your Service. Wij nemen het onderhoud voor onze verantwoordelijkheid. Maar ook voor vakantiewoningen, bedrijfspanden en appartementen kunt u bij ons terecht.

Huis opknappen in Almere en omgeving

All-Your is gevestigd in Almere en actief in de gehele omgeving. Zo kunnen wij niet alleen uw huis opknappen in Almere, maar ook in Amsterdam of ‘t Gooi. Heeft u interesse in een van onze diensten? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via ons via 036 84 41 909 of 06 511 202 81.